Welkom bij M8cosmetics Club

Wij zijn erg blij met je als lid. Daarom bieden wij je een kortingscode van 10% aan op uw volgende bestelling.

Medik8 r-r
Kortingscode: CLUB10M8COS

Namens het hele team van M8cosmetics wensen wij u een stralende huid toe!

Club voordelen

Door u aan te melden voor de nieuwsbrief van M8cosmetics mist u nooit een goede Medik8 aanbieding en interessante informatie. Bovendien worden de nieuwsbrieven met prettige regelmaat verstuurd, waardoor u geen belangrijke informatie mist. De nieuwste feitjes, updates en bijzonderheden over Medik8 ontvangt u via deze nieuwsbrieven. Speciaal voor alle leden van de M8cosmetics-club zijn er exclusieve deals op Medik8 bestsellers. Wacht dus niet langer en laat uw mailadres hier achter. Als welkomstcadeau geven wij u direct een kortingscode voor 10% korting op uw volgende Medik8 bestelling!

M8cosmetics heeft bovendien altijd alle Medik8 producten op voorraad en levert meestal binnen een dag! Wilt u gratis professioneel Medik8 productadvies? Neem dan contact op met de klantenservice van M8cosmetics. Wij helpen u graag!

Medik8 The Essential CSA Kit

Medik8 The Essential CSA Kit

Begin je reis naar een jeugdige toekomst met The Essential CSA Kit. Met Daily Radiance Vitamin C ™ (SPF 30), Night Ritual Vitamin A™ en Surface Radiance Cleanse™ heeft het alles wat je nodig hebt voor een gezonde, stralende teint. Fijne lijntjes en rimpels zijn zichtbaar verminderd, de huid wordt zacht en soepel met een herstelde uitstraling. Beautiful Skin for Life is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Inhoud:

  • Night Ritual Vitamin A
  • Daily Radiance Vitamin C
  • Surface Radiance Cleanse