Betaalmogelijkheden

Deze betaalmogelijkheden accepteren wij bij M8cosmetics.nl:

  1. IDEAL
  2. Creditcard “VISA, Mastercard & AMERICAN EXPRESS”
  3. Klarna betaal later
  4. Klarna betaal nu
  5. PayPal
  6. Bancontact
  7. Apple Pay
  8. KBC/CBC
  9. Belfius
  10. Sofort banking

Website security

Om ervoor te zorgen dat uw winkelervaring veilig, snel & beveiligd is bij M8cosmetics maken wij gebruik van Secure Socket Layer (SSL) -technologie. Dit codeert en beschermt de gegevens die u ons via internet stuurt. Als SSL is ingeschakeld, ziet u een hangslot boven in uw browser en kunt u hierop klikken om informatie over de SSL-registratie van digitale certificaten te vinden.

U zult ook opmerken dat wanneer u naar het locatie (URL) veld bovenaan de browser kijkt, het zal beginnen met ‘https:’ in plaats van de normale ‘http:’. Dit betekent dat u zich in de beveiligde modus bevindt.

Sneller winkelen

M8cosmetics.nl biedt ook de mogelijkheid om uw creditcardgegevens veilig op te slaan, waardoor u sneller en eenvoudiger bij ons kunt winkelen. Uw volledige kaartgegevens worden nooit weergegeven, behalve de laatste vier cijfers, zodat u weet welke kaarten u gebruikt. U kunt uw kaartgegevens verwijderen door het vakje “onthoud mijn betalingsgegevens” op de betalingspagina uit te schakelen.

Houd er rekening mee dat u de kaartgegevens opnieuw moet invoeren als u een nieuw adres wijzigt of toevoegt. Dit betekent dat als iemand uw wachtwoord raadt en probeert een bestelling te plaatsen met uw account, zij dit niet kunnen doen voor een ander adres dan het adres dat u al hebt opgeslagen. We hopen dat u begrijpt dat dit een waardevolle voorzorgsmaatregel is om uw persoonlijke gegevens te beschermen.

Aanbevolen Medik8-producten

Medik8 Press & Clear – 150 ml

45.10
Toevoegen

Marc Inbane Body Brush

29.95
Toevoegen

Medik8 Press & Glow Refill – 200 ml

30.80
Toevoegen

Medik8 Pore Cleanse Gel Intense – 150 ml

34.10
Toevoegen