Bedenktijd & retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht dat er een reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@m8cosmetics.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Omdat M8cosmetics.nl uitsluitend cosmetica verkoopt is het niet mogelijk om het product uit te proberen en dan te retourneren. De verpakking is verzegeld, en als het zegel verbroken is kan er niet geretourneerd worden.

Alleen als de product verzegeling niet verbroken is geldt het volgende: mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat kan. U kunt hiervoor contact opnemen met contact@m8cosmetics.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Verkeerde bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan het adres nog voor u te wijzigen.

Aanbevolen Medik8-producten

Medik8 Micellar Mousse – 🧳 40 ml

15.00
Toevoegen

Medik8 Eyelift Peptides – 15 ml

59.95
Toevoegen

Medik8 C-Tetra – 30 ml

56.10
Toevoegen

Medik8 Advanced Day Total Protect SPF30 🌞 – 🧳 15 ml

25.00
Toevoegen